BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, November 8, 2011

Disastrous Trend

 
 I came across an entry from other blogger and she's writing about the latest trend in teenagers nowadays. I called this trend as bullshit and only be done by such a sloddish because whenever they have a problems or whatsoever,they will scratched their skin until the blood pops out and upload all the pictures in Facebook just to look cool. Shame,I think all of you are such a brainless humans. 

Also,they will carve their lover's name at their hand just to impress their lover and people around them which I bet also have the same narrow minded like them too. Mostly this happened to the high school people,budak baru nak naik kan? Kamonlah budakbudak,korang couple pun bukan sampai kahwin kan? Nanti break,carve nama boyfriend baru pula,akhirnya nanti satu tubuh penuh nama yang dah jadi parut. Euwww kembang tekak ai membayangkan betapa menggelikan tubuh korang. 

--Baik korang fokus SPM,dapat result gempak,boleh jadi doktor,lepas itu bukan setakat toreh kulit luaran,organ dalaman pun korang boleh sentuh dan tengok. Setakat toreh kulit,tak rare lah wei.


4 comments:

  1. ohyeah, betol betol kak jaja. saya sokong seratus peratus. sayang kak jaja! :]

    ReplyDelete
  2. Dan dan je kau panggil aku kak kan kadir kamsah.

    ReplyDelete